Apps per tornar de vacances amb força

Entre les apps amb més descàrregues trobem les de creació de continguts i organització del dia a dia | Foto: Unsplash

Tornar de vacances és dur, però per ajudar a emprendre la tornada amb la màxima motivació, Report.cat us porta tres aplicacions que estan destacant en els darrers mesos per la utilitat que suposa per als periodistes: tant a les redaccions com pels qui treballen pel seu compte.

Unfold: històries personalitzades a les xarxes

Si sou dels que trobeu a faltar Storify, l’eina que permetia explicar un esdeveniment per mitjà de tot allò que es publicava a les xarxes sobre aquell tema, us encantarà Unfold. Aquesta aplicació, disponible tant per Android com per dispositius Apple, permet a l’usuari crear històries “minimalistes” sobre temes o esdeveniments concrets a partir del que es publica a les xarxes. A diferència d’Storify, aquesta eina permet, fins i tot, fer-ne un seguiment en temps real.

Entre els periodistes, Unfold destaca per la seva utilitat a l’hora de crear un contingut cada cop més original en un context d’ús intensiu de xarxes socials. Aquesta eina és totalment gratuïta i presenta desenes de dissenys predeterminats per dotar cada contingut de la màxima originalitat.

Pitchwhiz: connectant freelanceamb redaccions

Sabem que existeixen desenes de webs i eines per a connectar freelanceentre ells i amb empreses. Però aconseguir feines en el món de la comunicació a través d’aquestes es fa bastant difícil. En canvi, a Pitchwhiz, una app també gratuïta, tenim la possibilitat de publicar el nostre perfil professional i connectar directament amb els editors i caps de redacció. El més important, pèrò, (i on es troba el fet diferencial d’aquesta aplicació) és que aquests editors poden publicar els temes sobre els quals volen parlar, facilitant la tasca de trobar un freelance especialitzat.

Els mitjans publiquen la història que persegueixen, el pressupost i la data límit i els periodistes poden aplicar per aconseguir aquesta feina concreta. Per la seva banda, els professionals autònoms, com passa en d’altres plataformes, intenten ressaltar el seu perfil per així atraure l’atenció d’editors i caps de redacció.

Workflow: ser més productiu en el teu dia a dia

Com en el cas anterior, és veritat que hi ha gran quantitat d’aplicacions per ajudar a organitzar les tasques del dia a dia. L’èxit recent d’aquesta aplicació, però, radica en la seva senzillesa i en el fet que converteix diferents tasques en una de sola. I tot, de manera automatitzada i, també, gratuïta.

A diferència d’altres aplicacions similars, que es concentren en servir com a recordatori de les tasques diàries, Workflow es concentra en les rutines, automatizant-les i permetent ser més productiu en el dia a dia. Està pensada sobretot per freelanceperò, sens dubte, pot ser d’utilitat per qualsevol perfil professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.