Vols escriure a Report.cat?

Report.cat (www.report.cat), pretén ser una oportunitat perquè joves periodistes puguin tenir visibilitat publicant-hi reportatges, entrevistes i cròniques sobre la professió. D’aquesta manera, els col·legiats que no troben oportunitats en el mercat laboral o no disposen d’espais on publicar el seu treball, poden fer-ho en aquest portal, que els donarà visibilitat i els mantindrà actius.

Un jurat –integrat pel director del web, el cap de comunicació del Col·legi i un membre de la Junta– atorgarà fins a quatre beques trimestrals de 150 euros cadascuna i una especial de 300 euros als treballs que compleixin uns majors estàndards de qualitat.

Aquestes beques provenen de la dotació econòmica que cada any la Fundació Ferrer i Eguizábal atorga al Col·legi de Periodistes amb l’objectiu d’estimular la gestió informativa duta a terme pels professionals dels mitjans de comunicació. La fundació porta el nom de Lluís Ferrer i Eguizábal (1902-1985), advocat i periodista barceloní.

Tots aquells que hi estiguin interessats poden escriure a report@periodistes.org  o bé assistir a les reunions del consell de redacció que tenen lloc cada divendres a les 13h al Col·legi de Periodistes

T’hi esperem!

7 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *