Vols escriure a Report.cat?

Report.cat (www.report.cat), pretén ser una oportunitat perquè joves periodistes puguin tenir visibilitat publicant-hi reportatges, entrevistes i cròniques sobre la professió. D’aquesta manera, els col·legiats que no troben oportunitats en el mercat laboral o no disposen d’espais on publicar el seu treball, poden fer-ho en aquest portal, que els donarà visibilitat i els mantindrà actius.

Les col·laboracions a Report.cat estan remunerades per mitjà de beques. Cada article publicat es remunera amb 100 euros. A final de cada trimestre, un jurat –integrat pel director del web, el cap de comunicació del Col·legi i un membre de la Junta– atorgarà una beca especial de 300 euros al treball que compleixin uns majors estàndards de qualitat.

Aquestes beques provenen de la dotació econòmica que cada any la Fundació Ferrer i Eguizábal atorga al Col·legi de Periodistes amb l’objectiu d’estimular la gestió informativa duta a terme pels professionals dels mitjans de comunicació. La fundació porta el nom de Lluís Ferrer i Eguizábal (1902-1985), advocat i periodista barceloní.

Tots aquells que hi estiguin interessats poden escriure a report@periodistes.org  o bé assistir a les reunions del consell de redacció que tenen lloc cada divendres a les 13h al Col·legi de Periodistes

T’hi esperem!

10 comentaris

 1. Hola Bon dia,
  No sóc jove, però sóc periodista, jubilada això si.
  Vaig Dirigir 25 anys la evista (tècnica) LABORES DEL HOGAR i conec molt be aquest diàleg que es produeix entre el periodisme i l’audiència. Tot i ser molt conscient que al ser pemsa tècnica, es com anar pel “caminet del costat” del periodistme.
  M’agrada molt que hi hagi aquesta “finestra” on els joves puguin aportar noves idees i nous projectes, iniciant-se així en el periodistme.
  Es tan important la comunicacó que rebem per part del periodistes que, busquen i troben tants i tants temes per investigar i explicar, que en aquests moments, si no fos per ells que ens ens expliquen els fets per a poder entendre la realitat de cada moment, crec que la societat aniria ben perduda.
  Sóc lectora entusiasta del diari ARA, que reuneix tot el bo i millor de la comunicació escrita. Els felicito des d’aqui. I espero que vagin entrant-t’hi noves veus que ens desxifrin aquest present tant enrebasat però tant interessant al mateix temps.
  Eulàlia Ubach i Nuet. Col·legiada N.91257 Col·legi de Periodistaes de Catalunya

 2. Bon dia,

  Us escric que m’encantaria col·laborar amb Report.cat així que un primer pas seria assisitir a un consell de redacció. Pot ser ara els feu telemàtics? Convoqueu prèviament els interessats?

  Quedo a l’espera de les vostres noticies.

  Salutacions!

  1. Hola Mercè! Per participar al Report.cat pots enviar-nos una proposta de tema a report@periodistes.org.
   Durant aquest periode de COVID-19 ens comuniquem via correu i esperem aviat retobrar-nos al Col·legi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.